onsdag 27. juni 2012

In Deep (DVD)

Liam og Garth er venner og kolleger. Jobben er å infiltrere kriminelle miljøer som politifolk, og skaffe avgjørende informasjon som både kan forhindre forbrytelser og skaffe bevis nok til å sette kjeltringene bak lås og slå.

So far, so heroic, kan man kanskje tro, men disse to er ikke bare helter. Deres menneskelige svakheter blir ikke akkurat feid under teppet i en hverdag som byr på ekstreme utfordringer, og dette er et parallelt tema i serien.

Men hovedfokus er likevel på arbeidet med og mot de kriminelle miljøene de infiltrerer, og spenningen er til å ta og føle på, og det er hele tiden klart hva som står på spill. Nick Berry, kjent fra "Hjartet på rette staden" og mange andre fjernsynsdrama, er Liam, mens Stephen Tompkinson, kjent fra Ballykissangel og DCI Banks, er Garth. Av disse er det etter min mening den siste som er den beste skuespilleren, og han passer betydelig bedre her enn i noen av de to andre fjernsynsdramaene jeg nettopp nevnte.

Denne serien er fra 2001, og det eneste jeg har å innvende mot den er at det ikke er tekster. På noe språk. Nå skjønner jeg engelsk ganske godt, men det blir mer slitsomt uten tekster på engelsk. Formatet er at hver historie er delt opp i to episoder på omtrent 45 minutter hver, så her er det to ganger tre historier. Perfekt!

Konklusjon - Klar anbefaling

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...