mandag 4. juni 2012

Innocent Bystander

Tegningen er laget av teamet bak Innocent Bystander, og ved å klikke på det kan man kanskje lese det som står også og lære noe. Anbefales!

Innocent Bystander Syrah 2009 kr. 199,90
Jeg smaker altfor sjelden vin fra Australia, så denne utgaven fra Yarra Valley i Victoria var et sjeldent unntak. Druene vokser på 400-600 moh., og det bærer den preg av. Det er ikke noe tungt og massivt her, nei. Rødfrukt, et mintpreg som bare forsterker seg (uten å forstyrre balansen) - så frisk og god, heller enn tung og voldsom. Den friske karakteren balanseres av god fylde, så det blir aldri spisst heller. Vinen har faktisk en prosent med Viognier, hvitvinsdruen, uten at det merkes på noe vis.

Innocent Bystander Pinot Noir 2010 kr. 199,90
Et unntak kommer sjelden alene. Her er vi på en svært forførende vin, med kirsebær og et ørlite fatpreg, men mest av alt ganske urtepreget. Interessant og svært god vin.

Innocent Bystander Chardonnay 2010 kr. 175
Det siste unntaket i denne omgangen. I begynnelsen er den moderat reduktiv (gummi), men den blir fort mer fruktig. Dette minner svært mye om en mye dyrere hvit burgunder, og er en skikkelig deilig vin. Rett og slett et ypperlig kjøp.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...