søndag 11. august 2013

Dexter - Season Seven (DVD)

For snart et år siden omtalte jeg den forige serien med Dexter, så jeg bør vel følge opp med nummer sju også. Som jeg skrev den gangen, for de få som ikke har hørt om Dexter, så er han en seriemorder som bare (i alle fall i teorien) tar seg av seriemordere. For sikkerhets skyld arbeider han i politiet.

I denne serien er det forholdet til søsteren som står i sentrum, og det er ikke godt å si mye om handlingen uten å avsløre viktige forhold som holder spenningen oppe. For det er spennende!

Det er selvsagt ikke særlig sannsynlig at det i Miami er så mange seriemordere at det er nok til å holde en seriemorder som bare knerter seriemordere opptatt i fritiden i tillegg til jobb og familie. Men Michael C. Hall er en ualminnelig skuespiller som ikke bare klarer å gjøre figuren sannsynlig, men også sympatisk.

Det er flere andre sentrale rollefigurer i serien, og i denne sesongen er det en av de faste - søsteren Debrah (som spilles av Jennifer Carpenter) som står i sentrum. Den andre kvinnen som gjør mye av seg i denne serien er Hannah McKay - spilt av Yvonne Strahovski (hun er IKKE vond å se på).

I april i år ble det klart at den åttende sesongen med Dexter blir den siste, og det var i grunnen en lettelse. Ikke at serien har blitt dårligere med tiden - på ingen måte - men det kan være greit å få en ende på dette blodbadet.

Konklusjon - Anbefaling.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...