torsdag 1. april 2010

Tyskere (?) med humor



Det er første april, men siden det er skjærtorsdag kommer ikke norske aviser ut på papir i dag. Når man først er på nett kan man like gjerne vende seg utenlands for å finne aprilsnarrene, og der er det ikke bare avisene som er ute etter å narre deg.

Min favoritt i år er på sidene til BMW i England. Der skal de ha valg til parlamentet snart, og valgkampen kan ta mange former. Som BMW-eier kan du nå vise hvor du hører til politisk gjennom å skifte farge på BMW-merket på panseret. Dersom du endrer oppfatning gjør det ikke noe: det er bare å dreie på merket dersom du går fra Labour til Liberal, for eksempel.

Truth is stranger than fiction, som vi vet, men det mangler ikke på spor etter en vittig penn: forkortelsen på oppfinnelsen er "PRAT" (idiot), mannen som er intervjuet heter "Beanhadde" (bønnehue), det er snakk om en annen oppfinnelse der forkortelsen blir CRAP (dritt), osv.

Bare for å lufte fordommene mine litt, men er det ikke mer sannsynlig at initiativet kommer fra en britisk ansatt hos BMW i England enn at det kommer fra Tyskland eller en tysker? Uansett: dette var kostelig - og ikke minst uventet fra dette firmaet. Har de fått klarering fra München mon tro?

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er vel mer sannsynlig at Beanhadde spiller på been had (lurt).

Odd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...