mandag 17. mars 2014

Ripper Street 2 (DVD)

Den første serien av Ripper Street var en serie på sitt beste, og denne andre runden er ikke vesentlig dårligere. Fremdeles er vi det østlige London like etter at Jack The Ripper har vært på ferde, og fremdeles plager det politiet at de ikke har klart å identifisere og arrestere han. Men det er bare et vagt element i bakteppet til denne serien.

Noen av de mest utspekulerte kjeltringene er i politiet, mens vi på den andre enden av skalaen også møter Mr. Merrick - også kjent som Elefantmannen. Skuespillerne er minst like gode som i den første serien, men det har lite for seg å se denne andre uten å få med seg den første. Faktisk ser det ut til å være rimeligere å kjøpe seriene hver for seg enn samlet.

Uten å avsløre for mye må det være lov å si at denne andre serien avsluttes uten at de sentrale linjene i plottet kommer til en avklaring. En tredje serie var planlagt, men ble kuttet av BBC i desember i fjor. Svært lite tilfredsstillende - jeg kan knapt vente på fortsettelsen. Men hjelpen kom for noen uker siden: Amazon Prime Instant Video finansierer serien sammen med BBC. Den vil først kunne bli streamet på Amazons plattform, før den går på BBC One en måned senere. Filmingen begynner i mai.

Konklusjon - Klar anbefaling!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...