lørdag 21. april 2012

Bloggen min er fem år!

Da jeg skrev mitt første innlegg hadde jeg kun vage ideer om hva dette kunne bli, men nå kan jeg fastslå at det i hvert fall har vart i over fem år! I januar 2009 (tror jeg det var) besluttet jeg, etter å ha hørt Vampus foredra for en gruppe konservative bloggere (inklusive yours truly) å oppdatere bloggen sånn i snitt minst annenhver dag.

Jeg har klart å motstå fristelsen til å lage en "ren" blogg: her er det politikk, vin, mediekritikk, populærvitenskap, og ymse annet i blanding. Det er lite ren filosofi, for dette er og forblir "den andre" Ole Martin - ikke i første rekke filosofiprofessoren, selv om noen drypp kommer med referanse til det jeg driver med i embeds medfør.

Hvor mange tusen som har vært innom her vet jeg ikke, men i tillegg til å være et utløp for min skrivekløe har den visst også vært til glede og nytte for mange av de som har vært innom. Noen ganger får jeg tilbakemelding på bloggen, men som oftest blir det på e-post eller når jeg blir stoppet av for meg fremmede som gir meg komplimenter for noe jeg har skrevet.

Jeg var i England på selve femårsdagen på bloggen, så derfor denne lille markeringen tre dager senere.

3 kommentarer:

Hege sa...

Hipp-hipp-hipp-hipp! Til lykke med jubileet!

kds sa...

Gratulerer med dagen!

Ole Martin Skilleås sa...

Tusen takk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...