torsdag 14. september 2023

Vær så snill!


Det er helt åpenbart for alle som kan se, høre og tenke klart at USAs president Joe Biden ikke er fit for purpose. Bildene som over (Assoicated Press) vil bare bli flere, og det vil også de mer og mer bisarre utsagnene, pinlige forsnakkelsene og så videre. Det er best å ha en pute klar så snart en ser Biden på TV. 

Jeg skulle ønske denne 80-åringen var like frisk og rask som jevnaldrende Mick Jagger, men det er han ikke, og forsøkene på å dekke over hvor dårlig det står til blir vanskeligere og vanskeligere for hver dag som går. Ingen ærlig person kan påstå at Biden kan være president til 2028. Kanskje ikke en gang til 2024. 

Derfor haster det med å finne en demokrat som kan slå Donald Trump i presidentvalget i 2024. 

Denne demokraten er i alle fall ikke Kamala Harris. Som kvinne, og både afro-amerikaner og asiat-amerikaner på en og samme tid, kvalifiserer hun på de kriteriene som synes å være de aller viktigste for WOKE-demokratene for tiden. Det er synd hun ikke kvalifiserer seg på det som betyr noe i valget: velgertekke. 

Dersom Gavin Newsom (Guvernør i California) eller en annen valgvinner som verken er fysisk eller psykisk syk stiller for demokratene, så kan kanskje også republikanerne komme til å vurdere om det er så lurt å gå til valg med en 78-åring i fengsel. 

Men jeg frykter at amerikansk politikk er altfor syk til man klarer å stille kandidater som er friske i kropp og sjel til valget som POTUS. 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...