mandag 12. september 2022

Barolo 2011


Roddolo Barolo Ravera 2011

Vått løv og lær. Varm murstein og søte kirsebær på andre nese. Fin spenst, noe murstein og lær også i munnen. En stemme ved bordet sier "skamløst deilig."

Barale Barolo Cannubi 2011

Lysest på farge av disse tre. Først litt stum, så kommer det sure kirsebær over høstløv og lær. Elegant og lekker i munnen, men med god polstring og ingen skarpe kanter. På mange vis også "lysest" på nesen og i munnen. Etter min mening den beste vinen av alle denne kvelden med Nebbiolo i mellomårgangene 2005, 2007 og 2011. (Foto: Sergio & Eleonora Barale, Chambers St. Wines)

F. Rinaldi Barolo Cannubi 2011

Litt stum, men etter hvert kommer det litt hibiscus. Den svir på tungen, og er grov og uten eleganse av noe slag. Her er det mye struktur og lite frukt. Klart dårligst av disse tre. 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...