onsdag 16. september 2015

Ripper Street - Season 3

Da jeg anmeldte den forrige sesongen av Ripper Street her i fjor vinter, endte jeg med en dyp beklagelse. Den tredje sesongen kom ikke til å bli sluppet på DVD. Først kom den på Amazon Prime Instant Video og en måned senere gikk den på BBC - begge kildene finansierte den.

Så har du Amazon Prime Instant Video så ligger den der, men det er vel ikke så mange av oss som har den før Top Gear kommer der. Som ganske low-tech, endte jeg med nederlandsk versjon på DVD som ikke hadde teksting. Det gikk greit det også.

Har man fulgt denne serien så langt som dette, så er den tredje runden obligatorisk. Uten å røpe for mye av handlingen kan jeg vel si at her får alt sin løsning, og de store spenningene vikler seg ut på et ganske logisk vis.

I første episoden skjer det en stor katastrofe som danner rammen for resten av handlingen, men som alltid henger alt sammen med alt.

Karakterene har utviklet seg, og noen er - vel - skadet av tidligere hendelser på både kropp og sjel. De er absolutt til å kjenne igjen, men de har blitt eldre og noe visere.

Konklusjon: Klar anbefaling!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...