torsdag 27. september 2012

Ny Mondis

 
Det passer meg godt å kjøre Ford Mondeo, noe vi har gjort siden 2003. Den siste kjøpte vi ny i 2008, og den er omtalt her. Det er et bilmerke helt uten Veblen-effekt (bra), men med kjøreegenskaper som gjør det til en fryd å kjøre svingete landeveier (minst like bra). Den nye versjonen av Mondeo kommer på markedet neste år, og det har jeg omtalt før på bloggen også. Den blir sikkert knakende god, men det er en utvikling på gang som gjør meg betenkt.
 
Det nye er at Ford opplyser at neste Mondeo vil bli å få med avansert parkeringsassistent som både håndterer lukeparkering og parallellparkering (rygger inn i parkeringslomme), elektrisk justering av rattstamme med minnefunksjon, multi contour sete med massasjefunksjon og 10-veis justering, og selvåpnende bakluke. Den vil også bli å få med elektrisk oppvarmet ratt.

Da får jeg lyst til å si: hang on! Det neste vil vel bli elektrisk stol med eutanasi-funksjon! Etter en stund uten noen som helst slags utfordringer med det å kjøre, mister man livsgnisten.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...