søndag 16. september 2018

Scarzello


Så er denne rosévinen forskjellig (Diférent)? Den er laget på 100% Nebbiolo, som mange andre roséviner etter hvert. Prisen er i alle fall høyere enn mange andre, så er den verdt det? Det spørs naturligvis på hva man skal bruke den til, og hvor høye krav man setter. Men den er i alle fall meget god. Fargen er dyp rosa, og den har en kjølig nypefrukt, og mer enn et snev av kjøttkraft. Hvis målet er en best mulig rosévin som følge til å meditere over livets mange gleder, så treffer den perfekt. 

Stiv pris for en Barbera, og da bør den også være ekstra god. På nesen er det litt kokt eller syltet rødfrukt. I munnen er den myk og saftig, men i overkant alkoholisk. Barbera er gjerne lite tannisk, men denne er et unntak. Ettersmaken svir også litt - kanskje på grunn av alkoholen. Så nei - denne forsvarer ikke prisen på noe vis. 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...