onsdag 25. mars 2015

Death in Paradise 4 (TV Serie)

Jeg har anmeldt og omtalt de tre foregående rundene av denne serien, og den fjerde holder absolutt nivået fra de foregående.

Dette er ikke nyskapende TV, og produksjonen er ikke svært påkostet, men det er knakende god underholdning når dagen er over. I grove trekk er det Agatha Christie lagt til en øy i Karibien, men noe forenklet og med en koselig stab av politifolk lagt til.

Formelen er følgende: en engere krets personer er samlet, og en av dem myrdes. Alle, eller nesten alle, viser seg å ha motiv, og tilsynelatende er det noe uforklarlig med saken. Det lukkede roms mysterium får vi, og flere klassiske varianter av vanskelige saker. I hver episode er det nye ganske så kjente britiske skuespillere som slettes ikke gjør seg bort.

Humphrey og Camille løser sakene hver gang, selvsagt, i kompaniskap med de underordnede offiserene på det lille politikammeret. I all hovedsak er det Humphrey som - ganske genialt - ser løsningen når noe over førti minutter er gått, og så samles alle mistenkte og politifolkene, og saken får sin oppklaring.

I denne runden av serien er det en ny utskifting av en person i det sentrale mannskapet - uten at jeg vil avsløre mer enn det. Når rulletekstene kommer på siste episode er det tung stemning i heimen, men det hjelper på at den femte serien kommer neste år.

Konklusjon - Klar anbefaling!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...