mandag 14. desember 2009

SAAB


Dette er tiden for spådommer. Mest fordi avisene ikke har noe å skrive om, men må fylle tomrommet mellom annonsene på et eller annet vis. Det er mange nok som med finurlige modeller kommer med bastante svar på hva som kommer til å skje i 2010. I dagens Bergens Tidende sto det en svært betimelig artikkel med tittelen "Tåke i krystallkula" der fjorårets spåmenn (det er få kvinner i akkurat denne delen av spådomsbransjen) blir avkledd.

Nå var vel 2009 litt ekstra vanskelig å beregne, men det artikkelen ikke nevner er jo det helt grunnleggende: vi vet ikke noe om framtiden!

Men av og til kan man glimte til. Jeg vil gjerne få kommentere en av mine tidligere artikler her, en av flere om SAAB. I dag ble det kjent at et Kinesisk selskap har kjøpt rettighetene til dagens 9-3 og 9-5 og vil ta med seg produksjonsutstyret til Kina.

Siste avsnittet i mitt akk så klarsynte (om jeg får si det selv) innlegg fra 20. februar framholder dette som det mest sannsynlige utfallet. Så lærdommen er denne: selv om vi ikke vet noe om framtiden kan man slumpe til å treffe rett likevel.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...