Kanskje den appellasjonen i Frankrike med det vakreste navnet?
Julien Sunier Beaujolais Fleurie 2014 kr. 230
Smaksnotatet på polets nettside er beundringsverdig kortfattet: "Saftig". Mitt blir lengre: Lys, lett, frisk og god. Delikat. Men ganske substansfri.
Anne Sophie Dubois Fleurie L'Alchemiste 2014 kr. 230
Her er det mye stofflighet, men framfor alt mye hydrogenperoxid. Stoffet brukes blant annet til å bleke hår, og meg minnet det om da min mor la permanent. I vinproduksjon brukes det til å desinfisere og bleke korker, men her har de - i alkymistenes ånd? - overdosert uten å fått til noe gull. Det er ikke nok at vinen dufter av stoffet, den smaker også av faenskapen. LIGG UNNA!
fredag 10. juni 2016
Beaujolais Fleurie
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar