G. Rinaldi Barbera 2013
Moreller, blomster, urter og litt svovel (reduksjon). Saftig, frisk og balansert.
Bruno Giacosa (Azienda Agricola) Barbera d'Alba 2012
Fra egenproduserte druer. Dufter fjøs, tørket leire. I munnen er den bare fantastisk. Det er en harmoni i tenor-leiet her. Meget lekker vin. Koster rundt 400 kroner.
Giacosa Barbera d'Alba 2012
Fra innkjøpte druer. Duft av fioler. Lett stil med fin balanse. God vin, men uten den "stuffingen" som vinen over har. ca. 275 kr.
Bartolo Mascarello Barbera 2013
Duft av kirsebær. "Spissest" på duft av disse fire. Frisk - syren er nesten aggressiv. Biter i munnen. Ikke den mest behagelige, men her trenger nok vinen noe lengre tid på å komme i harmoni enn hva tilfellet er for de andre i denne flighten. (Bildet: Maria Teresa Mascarello i 2008. Foto OMS.)
lørdag 24. oktober 2015
Barbera d'Alba 2012/2013
Etiketter:
Alba,
Barbera,
Bartolo Mascarello,
Giacosa,
Italia,
Piemonte,
Smaksnotater
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar