Disse vinene ble også servert blindt, og notatene ble nedskrevet før identiteten ble avslørt.
Campo Viejo 1966 (Consecha)
Det er ikke feilskriving, men alder og opphav var ikke kjent da jeg skrev dette: "Svært grumsete, vandig, orange. Dufter noe lær og tørt tre. I munnen syrlig, mager, tynn. Medisinal ettersmak. Dårlig." - men det er jo imponerende at en så alminnelig vin overlever (på et vis) i nesten femti år.
Vega Sicilia Valbuena 2005
Kaffe, modne epler og rødfrukt. Lær. Flott vin, men neppe i nærheten av modning.
Flor de Pingus 2006
Søtlig duft av litt fiken, saftig og rund. Men den har ikke helt krefter til å hamle opp med entrecôte (som ble servert samtidig). Det ble også svært mye eikesniff etter hvert på denne vinen.
Niepoort Vintage 2000
Svært så heftig i munnen, men ellers deilig og elegant - fast og tett. Nydelig. Blir den noen gang moden? Jeg drakk denne da den ble sluppet, men den har neppe rikket på seg i mellomtiden.
mandag 9. desember 2013
Iberiske viner
Etiketter:
blindsmaking,
Flor de Pingus,
Niepoort,
Portugal,
portvin,
Smaksnotater,
Spania,
Vega Sicilia
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar