mandag 15. april 2013

Keith ser et mønster

Med en overskrift som denne kunne man laget mye morsomt og ironisk basert på hans noe utsvevende levesett i gamle dager, men det er noe annet som ligger under her og som på sett og vis kan fungere som en oppfølging til det jeg har skrevet før om hans eksepsjonelle selvbiografi Life.

I et morsomt intervju med The Boston Globe kommer det frem at han ser en tråd i sitt liv som handler mer om Stones enn om ham: 'That thread is how much I love Charlie Watts and actually how much I admire Mick Jagger for all of the work he does in front. You can take it for granted, but that man is incredible.'

Det er i alle fall et noe annet perspektiv enn det bildet som skapes av løssalgspressen, kanskje særlig i England. Daily Mail har gjerne vært langt fremme med det sensasjonelle om Stones, og de er ikke noe unntak i denne sammenhengen - se for eksempel denne artikkelen. Men også der kommer det fram - helt mot slutten - at det kreative forholdet deres ligner mer på et gammelt ekteskap enn et område der Geneve-konvensjonen har gyldighet.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...