tirsdag 6. februar 2018

Hvit burgund

Dufter mest epleskall - og det er kanskje ikke så bra gitt oksideringsspøkelset (tenker jeg nå, lenge etter at vinen ble smakt). Rent bortsett fra det, så er vinen intens og konsentrert. Likevel er den finslig, merkelig nok. Meget god og intens vin med lang ettersmak. 

Dyrt er det, men gubban så godt! Lag på lag med dufter i en ganske typisk Puligny-innpakning. Nydelig, intens og lang. Dyrere enn vinen over, men kanskje ikke bedre. 

En ganske lavmelt vin. Lekker og harmonisk i en litt "undertrykt" stil. Men lengden er meget god, og vinen bygger seg opp med hver smak. Åpenbart en kvalitetsvin, men hvem tør å kjøpe slikt gitt problemene med oksidering og den tiden vinen bør ligge før konsum? 

Bildet: www.Aperitif.no. 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...