fredag 14. oktober 2016

Allram Riesling og Weissburgunder

Dette innlegget får en sprudlende start. Denne musserende vinen fra denne gode produsenten er frisk og lett, men dessverre uten substans. Substansen er det prisen som tar seg av. For en hundrelapp mindre kunne dette hatt noe for seg, men ikke med denne prislappen. Tre pol, derav Lagunen i Bergen, har av mystiske årsaker tatt den inn. 

Hvit pepper er vanligvis et Grüner Veltlinerpreg, men her er det i tydelig grad også. En saftig og velbalansert vin som fortjener et større publikum.

Dette er en sjelden fugl: en BU-vin som finnes på 26 pol, og som er laget av den ganske ukjente druen Pinot Blanc. Særlig i Oslo selger den bra, sier importøren. Kundene er trofaste. Vinen er frisk, balansert, med god fylde og lang ettersmak. Det er lite som stikker seg ut, og prisen er god for en vin av denne kvaliteten. (Foto: vivino.com)

Sist men ikke minst! Meget burgundersk i stilen - tross druetypen. Viskøs, harmonisk og kompleks. Flott kvalitet til en moderat pris. Den er å få på bare to pol, og det er for dårlig. Denne vinen fortjener ikke bare hylleplass, men pallplass! 


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...