lørdag 6. februar 2016

Horst - Blindgang (Krim)

William Wisting rir igjen. Eller rettere: denne vestfoldbaserte detektiven tar en ny sak. Skal det boklesende publikum bry seg om det?

Det er det realistisk hverdagslige som preger Horsts bøker om Wisting. Som nå forhenværende etterforsker er det lite av fiksfakserier i prosedyrene Horst tar oss med på. Også her er vi oppriktig interesserte i hvordan ting henger sammen. Løsningen er interessant, og det er spenning i handlingen mot slutten.

Datteren til Wisting, Line, er også denne gangen med. Ikke som journalist men som venninne. Det er den eneste endringen i formelen som har fungert godt tidligere, men som blir litt forutsigbar. Det er som bøkene om Hardyguttene. Det er klart det er en forbindelse mellom saken som Frank og Joe holder på med, og den som faren deres må være så hemmelighetsfull om.

Andre bøker i denne serien har vært betydelig mer spennende, og til tross for væpnede og maskerte menn og to drap blir det litt tamt rett og slett.

Men jeg liker denne typen krim når den kommer fra Horst, og hører du til samme kategori leser så vil du trives meget godt i selskap med denne boka.

Konklusjon - Betinget anbefaling

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...