Tid for litt egenreklame igjen. Sammen med Gunnar Karlsen (se bildet) arrangerer jeg i morgen en konferanse om Vinfilosofi her i Bergen, noe som også På Høyden - universitetsavisen ved UiB har gjort en sak på. Så langt har vi registrert 15 deltakere fra fire land, og noen ekstra lokalt kan det vel komme til å bli.
Programmet er i grove trekk dette:
10:00 Ole Martin Skilleås, Bergen – The Role of Knowledge in the Perception of Wine
10:50 Coffee
11:00 Barry Smith, London – The Emotional Impact of a Wine
12:00 Lunch
13:30 Ophelia Deroy, Paris – Liking Wine or the Experience of It? The Case of Gustatory Phenomenal Qualities.
14:30 Gunnar Karlsen, Bergen – Richness and Fineness-of-grain in Experience of Wine
Etterpå er det vinsmaking. Selv om vi er filosofer ser vi ikke bort fra at empiriske undersøkelser også kan ha noe for seg! (Bilde: Kim Andreassen)
Programmet er i grove trekk dette:
10:00 Ole Martin Skilleås, Bergen – The Role of Knowledge in the Perception of Wine
10:50 Coffee
11:00 Barry Smith, London – The Emotional Impact of a Wine
12:00 Lunch
13:30 Ophelia Deroy, Paris – Liking Wine or the Experience of It? The Case of Gustatory Phenomenal Qualities.
14:30 Gunnar Karlsen, Bergen – Richness and Fineness-of-grain in Experience of Wine
Etterpå er det vinsmaking. Selv om vi er filosofer ser vi ikke bort fra at empiriske undersøkelser også kan ha noe for seg! (Bilde: Kim Andreassen)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar