lørdag 21. juni 2008

Opp etter luft


Så var merknadene innlevert, politikere varslet og "lobbet", og Fagetaten i Bergen Kommune besøkt og (forsøkt) påvirket. Da kan jeg komme opp etter luft (se over). Det gjenstår mye i arbeidet mot den foreslåtte utbyggingen på Skjoldnes (se forrige sak her under), men første runde har gått bra for oss. Fana Bydelsstyre har i sin høringsuttalelse tatt hensyn til oss, og vi føler at vi har fått gjennomslag for vårt syn.
Vi som har jobbet med uttalelsen og med hele vår motstandskampanje har gjort en utrolig god jobb på kort tid. Det må det være lov å si. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med så dyktige og energiske folk som disse (ingen nevnt, ingen glemt).

Men: det er langt igjen. Selv om man vinner første trefning er det ikke gitt at man vinner krigen. Høsten vil by på mange utfordringer. Det er snart sommerferie på oss. Først blir det (nesten) to uker til Trøndelag, og så to uker i Frankrike. Det er lenge siden jeg har trengt ferie i den grad jeg gjør det nå.

I dag får jeg og vi besøk fra England av min medforfatter Douglas, og det blir en del jobbing i den forbindelse. Mandag og tirsdag skal jeg lede en Workshop på "The Self and The Aesthetic" på Solstrand i Os. Onsdag blir det pakking og eventuelt et møte med ansvarlig Byråd, og torsdag kjører vi til Dombås.

Men i slutten av juli blir det full fart igjen, og sikkert mer blogging. Jeg får vente til da med å oppsummere turen til Italia i slutten av mai. God sommer!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...