mandag 18. august 2014

Slik 3 (DVD)

En kommentator påpekte at det har blitt litte vinstoff her i det siste - og lurte på om jeg hadde drukket lite vin i sommer. Sommeren er ikke høysesong for smaksnotater siden jeg helst vil dele vin med mange flere, og på sommers tid er mange bortreist. Jeg har notatreserver å ta av, men i disse dager er nettet i heimen nede for telling. Så vi spoler fort over på enda en anmeldelse:

Britisk court room drama - det tredje i serien som før er omtalt her. Seks episoder der bare de to siste henger sammen med hensyn til hvilken rettssak som står i sentrum for oppmerksomheten. Fremdeles er det Martha Costello QC som står i sentrum, men birollene er nesten like sentrale. Ikke minst Rupert Penry-Jones som Clive Reader QC. Det er et dobbelt fokus: menneskene og miljøet i skrankeadvokatfellesskapet (Chambers) og sakene de gjør tjeneste i.

Ut over den klare anbefalingen under er det vel bare verdt å si at slutten ikke akkurat er noen grei oppsummering av alle utviklingslinjene. Den peker så klart og tydelig på oppfølging at det ville være grunn til å trekke forfatteren Peter Moffat for retten om han ikke skriver Silk 4 - og også BBC om de skulle finne på ikke å etterspørre oppfølgeren. Dette er drivende spennende.

Konklusjon? - Klar anbefaling.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...