lørdag 2. august 2014

Party Animals (DVD)

Et ganske realistisk drama fra "nedsiden" i det politiske spillet i Westminster, for her er det den yngre generasjon av fremmadstorbende (eller kanskje ikke?) politiske rådgivere og veskebærere som står i sentrum. Over 400 minutter blir vi kjent med karakterene, og det er særlig Matt Smith som imponerer som skuespiller.

Man kommer også tett på Westminster - det politiske livet som leves i tett kontakt med media og med politiske motstandere. PR-rådgivere, lobbyister og journalister lever med politikerne i en symbiose som lett kan gjøres til spennende underholdning.

Serien gikk i 2007 så det er Labour som sitter i regjering, mens de konservative gjør mer eller mindre vellykkede forsøk på å tekkes nye velgergrupper. Det hele topper seg i et suppleringsvalg.

Serien har ikke de samme ressursene som den amerikanske The West Wing - og ikke like profilerte skuespillere - men dette er mer troverdig helt fritt for det pompøse. Det er først og fremst et menneskelig drama, men det er nok likevel mest spennende for de politiske dyrene blant oss.

Konklusjon: Klar anbefaling.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...