William Downie har nærmest legendarisk status blant
unge vinmakere i Australia. Han laget vin under fremstående navn i Burgund i
flere år før han startet for seg selv i Australia i 2003.
Mørk og ugjennomsiktig. Dufter generell
rødfrukt. Saftig i munnen i en gjenkjennelig naturvinaktig stil. I overkant
syrlig og litt bitter. Ganske kort i ettersmaken.
Lysere enn den over, men denne er også litt grumsete. Duften er løs og litt søtlig, og jeg savner fokus. Etter hvert blir det mer og mer sur rød steinfrukt. Frisk og sur i munnen. Lengden er mye bedre enn i vinen over.
Klar på farge - som den eneste av disse, og mørkere enn den over. Dufter litt funky - som brukte, men ikke sure, sokker. Etter hvert blir det mer rød steinfrukt. Som vinene over er denne også svært syrlig og lite tilgivende, men den ligner mer på vanlig vin enn de to over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar