tag:blogger.com,1999:blog-1510437571102362276.post3172197225651605670..comments2024-03-27T09:38:53.366+01:00Comments on Ole Martins blogg: SN: Mest burgundereOle Martin Skilleåshttp://www.blogger.com/profile/07255353040819664333noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1510437571102362276.post-82470242175862481092011-02-08T18:50:40.541+01:002011-02-08T18:50:40.541+01:00Drakk ein Jaboulet Hermitage la Chapelle 1991 i fj...Drakk ein Jaboulet Hermitage la Chapelle 1991 i fjor haust, og den var strålande. Strukturert men behagelig. Kompleks utan å vere belærande. Rik utan å vere brautande. Ein av fjorårets mest positive overraskingar. Kunne hatt fem til ti år til. Diverre var det berre ei flaske att.. Finnst på ein nettbutikk i Tyskland, for dei som reiser eller tek sjansen. Sjekk wine-searcher.Håvardnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1510437571102362276.post-20263848269580612572011-01-17T10:03:15.200+01:002011-01-17T10:03:15.200+01:00Flere av vinene var smakt samme kveld, og verten s...Flere av vinene var smakt samme kveld, og verten skriver følgende om utviklingen på en del av dem:<br /><br />"De sto i åpne flasker, ingen beskyttelse. Champagnen var blitt helt fantastisk, rett og slett. Kompleks og lekker, bare hint av mousse, kjeks, mineraler og sitrus/eple. Helt nydelig. Mindre fremtredende syrestruktur. Mye rikere munnfølelse. Champagne trenger også luft!!<br /><br />Carillon var også utrolig flott, lys, ren og klar, og med en mineralitet jeg sjelden har smakt i sentralburgundere. Den var klart bedre enn Sauzet, som var blitt litt gul på farge og aroma, men fortsatt en fin vin. Carillon overbeviser stort. <br /><br />Roncieres var også god, egentlig uendret, men med det svært tydelig årgangspreget. Veldig grønn. Les Suchot var den svakeste dag to, den hadde falt litt sammen, synes jeg. Men det kan ha hatt noe med en del bunnfall i slanten. Men best av de gjenværende røde var helt klart La Chapelle. Den var enda mer imponerende dag to, for en konsentrasjon og balanse. Stor vin!"Ole Martin Skilleåshttps://www.blogger.com/profile/07255353040819664333noreply@blogger.com